Novi Sad
30.12.2014.
15:00
Odbornička grupa Demokratske stranke u novosadskom parlamentu saopštila je danas da više od godinu dana nisu dobili odgovor gradonačelnika Miloša Vučevića na pitanje koliko je stranačkih aktivista zaposleno od kada je preuzeo vlast 2012. godine.
  • Eh

    12.01.2015 10:30
    sad
    Niste dobili odgovor, jer Vučević ne može da ih pobroji koliko ih je.
  • Zilijen

    01.01.2015 23:15
    LSV je stranka koja je sa DS-om unistila u Vojvodini i Novom sadu sve sto je dotakla. Zaposlili su svoje partijske neobrazovane kadrove u komunalna preduzeca u gradu.
  • SARMA

    01.01.2015 18:39
    sad
    Zuti su napunili svojim nestrucnim kadrovima svugde gde su videli i najmanju sansu i to je sad veliki balast nove gradske vlasti.
  • SARSA

    01.01.2015 16:11
    sad
    Niko nije gore po narod radio od Ds, jer nepotizam im je bio najaca strana, stranackoz aposljvanje, mobing neistomisljenika.. Zlo, nevidjeno.
  • 31.12.2014 15:49
    Za Mek Vina
    Iz ličnog iskustva znam kako prolaze oni koji ne pripadaju ni jednoj političkoj opciji, prolazim ko bos po trnju,to hodanje još uvek traje.Nekolko kolega sagnu glavu kad me vide, prozbore koju sebi u bradu i idu dalje a kuda ni sami ne znaju,javno ni reč da progovore,videli su kako sam prošla kada sam javno progovorila, od suspenzije do otkaza pa sudski spor koji je u toku,a kolege i tada i sada ćute, teško nama sa ćutolozima i ovim što saginju glave,zato ova vlast može da vlada,pored nas koji okrećemo glavi što manje vidimo manje nas boli.
  • 021

    31.12.2014 12:17
    I ja se pitam koliko botova botuje za Pajtica??
  • Zloheb

    31.12.2014 09:41
    dakle
    Sprdali ste se sa onim što je nekad bilo važno, a zvalo se: 'moralno politička podobnost'. Tokom vremena izgubilo se prvo ono 'moralno' a ostalo je ono 'politička podobnost'. Zatim su političke partije prestale da se bave politikom i postale isključivo interesne grupe pa je 'politička podobnost' pretvorila u brutalnu lojalnost šefu.

    Recept za 'uspešno bavljenje politikom' u Srbiji je da te nije sramota (ama baš ničeg) i da imaš ambicije veličine Mont Everesta.

    - DS nema moralno pravo da priča bilo šta po ovakvim pitanjima.
    - SNS bi morao da abdicira pošto su pokazali da su neinventivni do bola - 2,5 godine se kite tuđim perjem (kulminiralo je nedavno - najavom gradnje pešačkog mosta prema ribarcu, projekta koji su ismevali kada ga je svojevremeno Pavličić najavio)

    Pošto ni jedni ni drugi nemaju morala, nastaviće da rade kao do sad. A ako slučajno neki pojedinci u pomenutim partijama i imaju moralnih dilema, biće zamenjeni drugim, spremnim da nepokolebljivo slede instrukcije.

    Više od 90% građana koji se bune, koji nisu zadovoljni ovakvim sistemom, koji osuđuju stranačko zapošljavanje na izmišljena radna mesta, bi bez trunke griže savesti prihvatilo posao (za sebe ili za člana porodice) u javnom sektoru...

    toliko o nama za sada.

    Nadam se da mi nećete skidati komentar posle nekoliko sati, kao što ste radili prethodnih nekoliko dana sa mojim komentarima na slične vesti...
  • jeftina

    31.12.2014 01:33
    demagogija
    "Privatni fakulteti" su opet krivi DS za stanje u zemlji. Jel to najbolje sto znate? Jel vam je to stranacka platforma za razvoj Srbije vesticji lov na sve studente "privatnih fakulteta"?
  • DEronje

    30.12.2014 22:18
    samac
    Imao bi h ja stosta da pitam Ds ovce kako su oni zaposljavali ili jos bolje kako si iskoristavali volontere, a kasnije na ta mest doveli svoje pulene.
  • Zloća

    30.12.2014 17:30
    A da ja pitam nešto
    Jel se tu računaju i oni koji su zapošljeni za vreme DS i LSV vladavine ili se o tome mudro ćuti?
  • MEK VIN

    30.12.2014 16:31
    Bravo munjo
    Mislim da je onih što ne pripadaju ni jednoj stranci trenutno u novosadskim jkp-ovima minimalan naročito posle ove poslednje čistke zvane tehnološki višak. Dragi Novosađani ovo su sada glasačke utvrde naših eminentnih lokalnih stranaka ili bolje rečeno šerifa koji sada iz ovih preduzeća pripremaju finansijsku konstrukciju za novu kupovinu predstojećih lokalnih izbora. Dobro razmislite šta ćete raditi kada dođu sledeći izbori ako do tada nešto ostane...
  • Solobodni

    30.12.2014 15:39
    grad
    Po kom kriterijumu su zaposleni novi lekari u Domu Zdravlja Novi Sad?
  • MUnja

    30.12.2014 15:24
    pogresno postavljeno pitanje
    Nije dobro postavljeno pitanje. Pitanje treba da glasi Koliko ljudi u JP ne pripada ni jednoj stranci i rade tamo posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna